Vad vi gör

Bröllop. Boka gärna en tid med oss där vi i lugn och ro kan gå igenom hur ni vill ha det och tillsammans skapa förutsättningarna för en oförglömlig dag.

Med Er i fokus hjälper vi till att skapa det bröllop som ni ser fram emot. Vi utgår från Er vision och hittar de rätta blommorna som speglar er personliga stil och symboliserar er kärlek för varandra. Oavsett om ni vill ha ert bröllop storslaget och pampigt eller sparsmakat och privat så hjälper vi er att hitta rätt och skapa den där känslan som ni vill att er stora dag ska förmedla.
Vi skapar:
Brudbukett
Tärn- och Näbb-buketter
Corsage
Bordsdekorationer, bågar
Blommor till kyrkan
Rosblad
Utifrån era tankar och idéer

Begravning. Boka en tid med oss där vi i lugn och ro tillsammans skapar förutsättningarna för att förmedla ett vackert, personligt och värdigt avsked. Boka här!

Blommor till begravning är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Det är otroligt mycket känslor som lyfts upp till ytan och att ta ett sista farväl av någon är aldrig lätt. Blommorna är en symbol för de eviga minnen personen lämnar efter sig. De ger ett uttryck för den sorg och saknad som väcks men även den uppskattning och tacksamhet som lever kvar för alltid i våra hjärtan.Ofta väljer man blommor som speglar den saknade personens egenskaper, uttryck och önskemål. De ger en bild om hur personen var och bör bli ihågkommen.

Present. Nyfiken på något? Kontakta oss här!

Oavsett av vilken anledning som ni behöver något uppskattat och personligt att ge bort till någon så hjälper vi på Blomstrande Hem till att skapa just det ni är ute efter. Tillsammans mixar vi ihop den perfekta blandningen för varje tillfälle och plånbok. Är det en bukett med snittblommor, en växt med matchande kruka, ett present kit med ljuslykta och choklad, en skål med smakrika skorpor och spännande te-smaker eller en flaska som ska dekoreras. Det är bara fantasin som sätter gränser och fantasi, det har vi gott om. Självklart kommer det även alltid att finnas en blandning av fina arrangemang, buketter och present kit färdiga som man snabbt och enkelt kan välja bland när tiden är knapp. - Grab and Go helt enkelt!

Arrangemang, binder eller bukett? Inget jobb är för litet eller stort Fråga oss!

Vi på Blomstrande Hem utför alla typer av arrangemang till alla typer av tillställningar eller högtider.

Företag, organisationer & föreningar. Vi hittar på något Mejla oss!

Har ni tänkt på vilken skillnad en blomma eller plantering i entrén kan göra, vilken känsla den sprider till era besökare! Är din kollega sjuk, har fått barn eller gift sig?
Födelsedagar, jubileum, högtider eller event. Blommor sprider värme och glädje, visar på uppskattning eller kondoleans, förgyller tillställningar och bidrar till en bra arbetsmiljö.
Oavsett vilka behov ni har så hjälper vi er gärna att tillgodose dem.