Om oss

"Att få arbeta med känslor är för mig det finaste och absolut bästa som finns"

Carola Hidevik heter jag och är född, uppvuxen och boende här i Götene. Jag har en man, två söner och en liten hund.
Redan tidigt i livet upptäckte jag att jag ville arbeta med något praktiskt och kreativt där jag får skapa och använda min fantasi. Att det blev blommor jag fastnade för föll sig naturligt då det för mig är det absolut vackraste som finns. För mig betyder blommor något mycket mer än bara något färgglatt och fint att titta på.
Att arbeta med blommor är att arbeta med känslor. De är en symbol för glädje, kärlek, sorg, saknad, uppskattning…listan kan göras hur lång som helst.

Jag utbildade mig till florist hos Ingvar Strandhs i Malmö och arbetade efter det i många år på Interflora i Lidköping.
Efter det har jag fortsatt min personliga utveckling och bland annat arbetat som dekoratör på Cervera, som filialchef på
S-blommor och som försäljningschef i Sverige för en av världens största blomstergrossister.
Under årens gång har jag haft förmånen att få vara med om en rad roliga uppdrag som tex att skapa buketter och arrangemang till melodifestivalen och vår konungs 50-års dag vilket såklart inspirerat och skänkt energi.
En annan passion jag har är inredning och att försöka skapa den där härliga känslan ”Att det här är mitt hem”. Det är ofta de små detaljerna som gör helheten. Så kombinationen av blommor och inredning är för mig en viktig detalj i det som jag kallar ”Mitt hem”.

Inom mig har drömmen om min egna butik ständigt växt sig starkare och nu är jag äntligen där.
Jag lever nu min dröm och ser varje morgon fram emot att öppna butiken och möta just er.
För mig är det personliga kundmötet det roligaste jag vet och jag hoppas att ni, när ni besöker mig i min butik Blomstrande Hem, känner av just det och fylls av inspiration, värme och trivsel.

Välkommen - Carola

"Ett hus är en byggnad. Ett hem är en känsla"